Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Bloggutmaning365- Dag 251-271 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bloggutmaning365- Dag 251-271

VECKA 37 – KREATIVITET

251. Är du en kreativ person? Ja jag är en väldigt Kreativ person
252. När är du som mest kreativ? 
När jag är rastlös
253. Berätta om det mest kreativa du gjort 
Bara för det kommer jag inte på nått nu:P
254. Om kreativiteten försvinner, hur får du tillbaka den? 
Läser roliga bloggar och får inspiration.
255. Tipsa om något kreativt man kan göra en tråkig dag
Finns ju så mycket kolla in craftandcreativity så får man massa inspiration
256. Hiss & Diss – Kreativitet 
Diss:När den väl finns där kör jag i 120 tills jag tröttnar
Hiss: Bra tidsfördriv

257. 5 kreativa människor du inspireras av
Underbara Clara


VECKA 38 – HÄLSA

258. Är du bra på att ta hand om dig själv?
Jag har blivit bättre på det men oftast kör jag till det tar stopp.
259. När mår du som allra bäst?
När jag får vara med min familj

260. Har du brutit något någon gång?
Tår och fått en spricka i armbågen

261. Om du blir sjuk, vill du kolla upp det snabbt eller väntar in i det sista för att se om det går över av sig själv?
Måste kolla upp de fort eftersom jag har den sjukdom jag har. Små infektioner kan bli stora och farliga om de inte behandlas snabbt. Därför måste jag ringa VC för minsta lilla sak. Borde gjort de för den där knölen bakom örat jag haft i två veckor nu men inte hunnit:P

262. Tipsa om något som gör dig glad när du är nere
Presenter

263. Hiss & Diss – Ditt mående just nu
Skapligt

264. 5 knep för att hålla sig frisk
 Tillåta sig att ta vilodagar


VECKA 39 – NAMN

265. Hur kom du på ditt bloggnamn?
Min kusin har alltid kallat mig Hannes, varför vet hon inte. Men hade brist på fantasi därför blev det domkallarmighannes

266. Har du någon gång i livet velat ha ett annat förnamn än det du har och isåfall vilket?
Ja när jag blev trött på att alla tror att jag heter JoHanna.

267. Är det viktigt för dig att kvinnan tar mannens efternamn när man gifter sig?
Ja eller båda namnet tycker jag. Jag skulle nog vilja ha båda haha liksom orka ta bort sitt namn efter typ 30 år eller nått:P Jag gillar ju inte förändringar:P

268. Om man fick döpa barn till vad man ville och ingen skulle bli mobbad för sitt namn, finns det något ord (som inte är ett namn idag) du tycker är så fint att du skulle kunna överväga att ge det som namn till ett barn? Nej kommer inte på nått.

269. Länka en person som har ett snyggt namn
Kommer inte på nån

270. Hiss & Diss – Ditt namn

Hiss: Ovanligt
Diss: Alla tror att jag heter JoHanna

271. 5 annorlunda namn du tycker är fina
Tycker alla namn är fina på sitt sätt
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *