Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Föreläsning i morgon.. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Föreläsning i morgon..

I morgon ska jag föreläsa i Karlstad.
Föreläsningen är fullbokad och blev det innan vi ens hunnit annonsera ut den, det är lite sjukt.
Därför valde vi att sätta in en extra föreläsning så vill du med höra mig skynda dig att boka innan nästa också blir full:)
Du kommer få en rolig kväll och få nya infallsvinklar på att livet faktisk fortsätter fast trauman i livet och att man kan leva gott och rikt även om man har en bokstavskombination.
Biljetter bokas här! Det här blir första gången på öhmm… många månader som jag föreläser. Ja jag var ju med på ett seminarium på Gotland i juni men det var ju inte ett helt annat koncept.
Har inte kollat på föreläsningspapperna sedan dess och i dag bestämde jag mig för att inte göra det heller. Jag kan det här nu jag behöver inte kolla på de där mer. Visst stöd orden kommer finnas med  för trygghetens skull, men skulle någon väcka mig mitt i natten och säga ”föreläs Joanna” så skulle jag bara börja rabbla. Det sitter där bak i bakhuvudet. Föresten kan ju ändå ingen säga att det är säger är fel eftersom jag föreläser om min egna erfarenheten och tankar och ingen kan säga att jag inte tänker det jag tänker liksom:P
Äh jag bara kör. Vad är det värsta som kan hända som Rebecca skulle sagt?;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *