Aspiepower Media

Inget är som väntanstider…

Ligger i sängen och äter Valio laktosfria citron kvarg, det är verkligen kärlek på burk.
Väntar på att Henrik ska komma men de lär dröja ett antal timmar till. Jag saknar honom men just nu ser jag mest fram emot att han ska få massera min rygg och nacke;)
Jag råkade visst virka sönder min nacke. Att sitta med huvudet böjt nedåt i nästan ett dygn var ingen bra idé när man har reumatism. Så nu är varenda muskel fästa i nacken och hela ryggen irriterade och påväg att bli inflammerade igen. Dock har det nu gått många månader sedan de gav mig fem kortison sprutor i nacken och det är inte för än nu som smärtan har blivit så stark, så den gången hjälpte kortsionet verkligen. Nu ska jag gå och ta mig ett bad och hoppas på att min man skynda sig hit snart;)


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *