Jag är inte chockad över vilket resultat SD fick…

Jag fick frågan hur jag ser på resultatet av valet.. Just nu läser jag Cissi Wallins krönika i Metro om hur folk är chockade över att SD är Sveriges tredje största parti, och det känns som det är jag som skrivit hennes krönika. Jag är inte alls chockad över  att det gick så bra för SD i valet, jag tycker det var rätt väntat.
Men som Cissi skriver i stället för att skriva på facebook att man är chockad eller att man tar bort alla sina vänner som röstade på SD så kanske det är dags att fundera på varför det blivit så här? Och vad ska vi göra åt det? Jag tycker att alla människor ska vara lika värda (annars skulle jag väll inte driva den här bloggen) men vad hjälper det med att sitta och skriva massa saker på facebook och bränna upp valsedlar? Starta i stället en debatt. Prata om problemet. Varför röstar folk på SD och vad ska vi göra åt de? Samma sak tycker jag om det här med att folk förstör SDs möten. Är det inte bättre att låta dem prata och sen ifrågasätta dem och fråga hur de tänker och göra en debatt av det i stället för att skrika och slåss? Sen är jag glad att de blev ett skifte på tronen.
Jag röstade på Socialdemokraterna och Linda Larsson som kommunalråd för andra valet i rad.
Och jag behövde inte tänka över mitt val för jag anser att det bara finns ett parti för oss, som lätt hamnar utanför samhället och är långtidssjukskrivna.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen