Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 För sjuk för speedway? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

För sjuk för speedway?

Har tryckt i mig nästan en hel Kebab tallrik. Såg jag inte gravid ut med Baby under tröjan så gör jag det nu.

Jag har ont överallt och ska bädda ner mig i sängen igen.
Tanken är att jag ska på speedway kl 19 men som det känns nu så skiter jag i de. Ja ni läste rätt detta måste betyda att jag är galet sjuk;)
I stället bäddar jag nog ner mig i sängen och ser på film och äter godis.
Men observera att jag skrev nog. Klockan är inte 19 ännu och känner jag mig rätt kommer jag stå där i depån och trampa runt innan matchen är slut.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *