Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 10 Saker ni inte visste om mig…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

10 Saker ni inte visste om mig….

1. Om jag hade blivit en kille så hade jag hetat Sebastian. 2. Jag lyckas alltid skära mig när jag skalar morötter eller potatis. 3. Jag får komplimanger över att jag har fina ögon minst en gång i veckan. 4. Jag går i tankarna att starta eget företag men är fortfarande för feg för att våga. 5. Har röstat på samma parti alla de tre val jag fått rösta. 6. Jag har haft ångest för att gå i shorts hela sommaren för jag skäms över ärren på mina lår. 7. Jag hälsar på alla som hälsar på mig även fast jag inte vet vem personen är för att jag är rädd för att folk ska tro att jag blivit divig. 8. Jag stör mig på  jobbiga 14 åringar på bussen fast jag antagligen vart lika jobbig själv. 9. Jag har ett kuvert sparat hemma som de står min adress på men det finns inget i det men jag måste spara det för det är Dregen som skickat det och de betyder att han tagit i de. 10. Jag kan inte stänga av min mobiltelefon för då får jag ångest över att jag kanske missar något         viktigt.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *