Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Aj i ögat! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Aj i ögat!

Jag lägger alltid ner 200% på det jag gör men att spruta mig själv i ögat med skurmedel när jag städar var ju lite överdrivet:P
Efter att ha ringt 1177 och spolat ögat i en halvtimma så känns det nu lite bättre. Knasigt avslut på en bra helg.
Vi avslutade går dagen med att se filmen Känn ingen sorg och jag gillade den verkligen.
I dag blev den en tur till Bergvik för att handla lite och sen har älsk hjälpt mig att städa vardagsrummet, medan jag själv städade mina ögon:P Nu har älsk precis åkt hemåt och jag och B ska mysa i soffan resten av kvällen.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *