Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Sömnlöshet…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sömnlöshet….

Jag kan inte sova för jag saknar min man och fröken B.
Sängen känns stor som ett hav och jag är rastlös till tusen och vill ut och springa fast jag knappt kan gå. Ställde mig att hoppa på ett ben men de sluta med att nu har jag ont i höger foten med, smart drag;) Och jag har ett stort ilandsproblem, täcket har åkt ur påslakanet heter de ens påslakanet? men Henrik är inte här och kan skaka rätt det.
Ja har ni någonsin testat att stoppa ett täcke i ett påslakan när ni har en axel som glider ur led när man har armen över huvudet? Nej jag kan rekommendera er att inte testa på detta hemma. Och man kan liksom inte sova med ett täcke utan påslakan, det är omöjligt!
Fundera på att knacka på grannarnas dörr och fråga om de kan skaka mitt täcke, men det är nog bäst jag låter bli. Ne i stället ska jag plugga körkortsteori. För jag har kommit på att körkortsteori är värsta sömntabletten. För jag har en app med körkorts frågor jag kör varje kväll och det slutar varje gång med att jag tillslut somnar med mobilen i ansiktet.
Någon sa att man måste sova på frågorna för att få in dem i huvudet, jag tolka visst de bokstavligt;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *