Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Söndagsmys – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Söndagsmys

Jag och fröken B har myst ner oss i sägen med varm choklad och mackor och kollar på Djungelboken 2, bra avslut på veckan.

Stannar i Hagfors en natt till sen drar jag till Karlstad i morgon bitti för körlektion 10.45.
Sen efter tisdagens körlektion drar jag tillbaka till Hagfors så jag hinner hem för att se speedwayen på tv;) 

För på onsdag morgon ska jag till tandläkaren och på torsdag är det speedway på Tallhult som gäller. Sen på fredag tillbaka till Karlstad för körlektion nr tre och för att spendera helgen där och då får fröken B också bli med hem. Så blir massa flängande fram och tillbaka den här veckan.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *