Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Utvärdering LAYLA one step gel polish – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Utvärdering LAYLA one step gel polish

Nu är det en vecka sedan jag fick hem min LAYLA one step gel polish från highgrade.se och testade lacket för första gången.

LAYLA one step gel polish är ett gelelack utan farliga gifter och gaser och kan inte framkalla allergi och med bara ett lager lack ska man få snygga naglar som håller upp till tre veckor.

Jag är en väldigt kreativ person och använder mina händer väldigt mycket.
Har även haft händerna mycket  i vatten har badat badkar nästan varje dag och där i mellan duschat.
Och jag är grymt imponerad. Efter först en vecka har naglarna börjat fjälla och det hade nog dröjt några dagar till om jag orkat låta bli att pilla på dem;)

Vanligt nagellack lossat från mina naglar och blir fult efter bara en dag.
Men med de här lacket är fortfarande snyggt efter en vecka och jag kan ha de några dagar till. Men jag är en person som behöver förändring hela tiden så jag ska nu ta bort lacket för att  måla på en ny snygg färg.

Minus med produkten är att den är ganska dyr (995 kr för tre lack+lampa) men med tanke på hur bra den är så kommer man ändå tjäna på att köpa denna i längden. Du behöver bara ett lack i stället för tre vid liknande produkter, vilket betyder att du kan köpa massa snygga färger för de pengar du tjänar på att bara behöva köpa ett lack;)


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *