Aspiepower Media

Sovmorgon

Blev 12 timmar sömn i natt, riktigt skönt.
Men skulle nog kunna sova lite till;) Klockan 12 ska jag till medborgarskolan och hämta lite saker.
Och klockan 14 ska jag på körskolan sen kan jag återgå till sängen. Min fot bestämde sig för att säga upp sig igen i torsdags så nu är det kryckor som gäller.
Ska till läkaren i morgon så jag hoppas han kan trycka på en magisk knapp så de försvinner.
Dock tror jag inte riktigt det år, jag lever ju trots allt med en kronisk sjukdom. Nu är senan svullen som ett pekfinger igen och jag försöker mentalt förbereda mig på att det när som helst kan säga pang och den går av.  Om man nu kan det,  ser framför mig när det väl händer och jag står där och skriker som en stucken gris.
blev frukost i sängen i dag;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *