Aspiepower Media

Redo för dagens äventyr

I dag är det en värsta flum dag inget är planerat till 100% och det känn som vad som helst kan hända i dag.
Hade de vart för 7 år sedan hade jag mått skit dåligt av att inte ha allt planerat i minsta detalj. I dag flyter jag bara med, de blir bra i slutändan.

Eftersom jag ska kör automat nu och bilen var upptagen min tid så fick jag körlektion en timma tidigare, vilken var bra då får jag lite mer tid på mig att hinna till bussen. Bussen mot Hagfors går 14.20 och just nu regnar det lite i Hagfors och ska de ställa in matchen hoppas jag att det gör det innan min buss går så jag slipper åka fram och tillbaka i onödan. För i dag åker jag 10 mil enkel väg med buss bara för att se speedway:P

Kommer fram 16.05 och ska vara på Tallhult från ca 17.
Matchen slutar ca 21 om allt går som de ska.
Och vad som händer då återstår att se.
Har ev skjuts till Örebro annars åker jag med Andreas till Karlstad och sover hemma i natt för att tåga till Kumla tidigt  i morgon.
Men blir matchen inställd så kommer ju inte mina tänka privat chafförer dit och då har jag heller ingen skjuts och då får jag sova i Hagfors och dra hem kl 06 i morgon för att hinna till Kumla innan mitt möte 13.

Så vi får se vad som händer i dag, det kanske blir ett riktigt äventyr;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *