Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Köra på rakad skalle nästa gång? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Köra på rakad skalle nästa gång?

Det var skönt att få fixa till håret och bli list höstfin.
1280 kr för klippning och färg känns lite saftigt.
I bland önskar att jag att jag hade en killfrisyr och kunde klippa mig själv.
Är jag som klipper både pappa och Henrik. Ja Henrik besöker en frisör då och då och fixar själva frisyren sen är jag där med rakapparaten och trimmar nacken. En gång i tiden klippte jag mig med hemma med hårtrimmer, haha ja ni läste rätt.
Ja ni ser resultatet på bilden nedan haha, va tycker ni?
Nja måste nog påstå så här 7 år senare att jag är mer nöjd med dagens frisyr och att rakat inte riktigt är min grej;)


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *