Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Det här med att planera… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det här med att planera…

Att ha feber och känna att man inte orkar göra något samtidigt som man är hur rastlös som helst är ingen bra kombo.
Och det finns ingen bra på tvn att kolla på heller.
Men är väll bäst att passa på att vila för snart har jag inte tid med det mer. I morgon förmiddag ska jag bege mig hem till Karlstad för körlektion tisdag, onsdag och torsdag.
Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag planerade in torsdagen men  jag har körlektion 13.15-13.50.
Sen ska jag slänga mig på cykeln hem för att hoppa på bussen 14:25.
Kommer till Hagfors 16:06 och då kanske jag får besök men de vet jag inte än.
17:00 ska jag vara på speedwaybanan i alla fall och matchen är slut ca 21.
Efter matchen finns två alternativ vilket de blir märks på torsdag. Alt 1: Åker med några polacker mot Örebro på torsdag kväll direkt efter matchen (har vi otur somnar jag och vaknar upp i Polen i stället haha) Alt 2: Sover i Hagfors och går upp vid 06 på fredag morgon för att åka till Karlstad för att sen åka till Örebro.
För kl 13:00 ska jag på ett möte i Närke. Jag är arbetslös och har typ aldrig något att göra varför planerar jag då in allt på samma dag?
Aja får göra det bästa av situationen, kommer nog somna skönt på fredagkväll;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *