Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Mot Karlstad med magsmärtor – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mot Karlstad med magsmärtor

Efter att ha vaknat 700 gånger bestämde jag mig tillslut att kliva upp kl 5 och ta lite blåbärssoppa.
Fröken B som hoppat på mina ben i en timma blev glad att jag tillslut klev upp och gav henne skinka.
Återgick till sängen och med värmedynan på magen så somnade jag om. Om en timma ska jag sätta mig på bussen till Karlstad och direkt jag kommer hem ska jag bege mig till vårdcentralen.
Mår illa som en gnu och hoppas på att slippa spy på bussen. Jag hoppas på att läkaren ska ge mig en dunder medicin så säger det swisch så är magsmärtorna borta.

Tyvärr har jag vart med förr och jag ser två alternativ framför mig… 1. Han tar lite prover säger att det är bra och kliar sig i huvudet och säger ”Ibland kan man ha ont fast man inte riktigt kan säger varför men gå hem och vila så blir det nog bra snart”. Han kunde lika gärna ha sagt ”Det är psykiskt” för jag förstår att det var det  han menar. 2. Han tar några prover, sänkan är lite hög nu. Han blir orolig och förvirrad över att mina mediciner kan göra proverna bättre än vad de är och att en liten infektion snabbt kan bli stor så han skickar mig till akuten. Efter 8 timmar kommer de på att de ska göra en röntgen, de finner inget så de säger ”Ibland kan man ha ont fast man inte riktigt kan säga varför så gå hem och vila så blir det nog snart bra” Ja vi får väll se vad de hittar på för spännande i dag.
Funderar på att skriva en bok om alla mina sjukhusbesök.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *