Aspiepower Media

Är allt du skriver i din blogg sant?VECKA 33 – DIN BLOGG
Dag 223

Allt jag skriver på min blogg är sant, om inget annat framgår i inlägget.
Som den gången jag la ut en bild på mig i min one piece och hade jätte stor mage och skrev att jag glömt att berätta något och på bilden nedan var de samma bild fast det stack ur en svans ur magen:P

Varför skulle jag ljuga liksom?
Det här är som min dagbok.
Jag delar med mig om mitt liv väldigt naket, jag berättar bra och dåliga saker som händer.
Men i bland undanhåller jag saker.
Och det gör jag för att det handlar om andra saker än bara mig själv, tex min familj.
Det här är min blogg och jag skriver vad jag vill men jag känner inte att jag har någon rätt att hänga ut mina nära och kära. I bland får jag deras tillåtelse att skriva vissa saker men vissa händelser och situationer har ni ingen aning om. Så folk som tror att de vet hur mitt liv verkligen ser ut som läser min blogg och dömmer mig efter det. Jag är ledsen att behöv göra er besvikna men ni vet bara hur 90% av mitt liv ser ut.
De andra 10% håller jag för mig själv och med mina nära och kära.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *