Aspiepower Media

Hur kontaktar man mig?

Får ofta frågan om hur man gör om man vill kontakta mig så tänkte skriva allt det igen:)
Vill man komma i kontakt med mig angående bokning av föreläsningar, samarbeten, köpa reklam på min sida eller bara skriva ett trevligt mail så mailar man mig på: info@joannahalvardsson.se Vill man ha telefonkontakt med mig angående föreläsningar så mailar man mig på adressen ovan så ringer jag upp och mailat mitt nr då jag har hemligt nr och inte ger ut det till vem som helst Om man är intresserad av mina föreläsningar så  kan man även boka mig som Hjärnkollsambassadör Här!
Men de går lika bra att kontakta mig på min privata mail:) Även fått frågan om man får skicka bilder som man gjort till mig och självklart får man det alltid lika kul:)
Bara att skicka till adressen ovan och om man vill så publicerar jag dem på blogg och länkar till den som skickat:) Vill man skicka nått till mig på posten så mailar man också till adressen ovan så fixar vi det:)
Hoppas ni fått svar på det ni ville veta:)
Så nu förväntar jag mig att få massa trevliga mail:)
Och jag svara på ALLA mail även om de kan ta lite tid i bland:)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *