Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Regnet det bara öser ner – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Regnet det bara öser ner

I dag är det som vanligt i Storbritannien regn, regn, regn.
Jag och saga tog en tur på stan och saga bard åker till Skottland för att handla på en svensk affär. Efter 4km promenad var vi hemma och blöta. Vi höll på att frysa ihjäl och låg fullt påklädda under två täcken,en timma senare inser vi att båda fönstern var öppna:-P
Nu har vi vart på redaktionsmöte och snart ska vi bege oss i väg på eldfestival, vårt valborgsfirande.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *