Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Bloggutmaning365 -Dag 120 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bloggutmaning365 -Dag 120


VECKA 18 – JOBB
Jobbar du för att leva, eller lever du för att jobba?


Man måste jobba för att överleva och ha råd att leva.
Men under min tid som arbetslös och sjukskriven så inser jag hur himla viktigt det är att ha något att göra.
Ingen människa mår bra av att bara gå hemma hur länge som helst.
Jag klarar inte att jobba 100% för min kropp lägger av då.
Och som det ser ut nu så kommer jag nog aldrig kunna det heller.
Men bara för det vill jag inte dra ett täcke över huvudet och säga godnatt.
Jag vill med ha ett jobb, men på min villkor.
Får jag jobba 50% så funkar det.
Och saker med Aspie mig är att jag jobbar minst 100% på mina 50% för jag lägger ner 120% på allt jag gör.

Jag räknade lite….
Jag hade praktik på  Länstidningen Värmlandsbygden i 5 veckor, men var sjuk 4 dagar. Fick 19 reportage publicerade varav 10 helsidor, och då är de några som ligger på lager och inte kommit med än. Jag är rätt nöjd;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *