Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tidig morgon – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tidig morgon

I morse var jag uppe tidigt, vakna redan 06 av en krampande mage.
Ställde mig i duschen och spola magen med varmt vatten och stoppa i mig värktabletter.
Sen kröp jag ner i sängen igen med värmedynan och kolla på curling men somna om, curling måste vara världens tråkigaste sport att kolla på:P Vakna igen vid 10 och nu äter jag chips till frukost.
Haha ja de får säkert magen att må ännu bättre:P
Tanken är att jag ska städa men måste bara orka ta mig från soffan.:P
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *