Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Fest? Nej tack! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fest? Nej tack!

Juldagen betyder fest i Hagfors. Alla är hemma och man umgås med sina gamla vänner. Sen går man till Hotell Monica, det är tradition. Men själv har jag aldrig vart ute på juldagen. Fest i Hagfors är inget för mig. Fest över huvudtaget har väll aldrig vart min grej, trivs bäst i mindre sällskap med folk man känner,hemma fester liksom. Och förövrigt vet jag inte ens om jag vill träffa människor från förr. Finns väll egentligen bara två personer med anknytning till Hagfors (båda har flyttat nu) som jag överhuvudtaget kallar för vänner. Personer som alltid har ställt upp för mig. De andra kan kvitta, varför ska jag umgås med dem nu när jag inte dög när jag verkligen behövde dem?
Sist jag var ute i Hagfor kom ett 10 tal människor i min ålder fram och tyckte ”åh Joanna jag har läst om dig i tidningen det är så kul att det går bra för dig nu” men jag blir bara irreterad, när man helt plötsligt syns i media är de okej att prata med en lr? Fast man gick i Samma skola i flera år utan att kunna säga hej?
Hagfors i ett nötskal. Nej jag bojkottar festen. I stället ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på sällskapsresan och myser och ångrar inte en sekund att jag inte ägnat ett tanke åt fest.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *