Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ny gilla och dela knapp på bloggen! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ny gilla och dela knapp på bloggen!

Några kanske redan har sett det men det har dykt upp en nygammal funktion på bloggen. Den har funnits förut men inte det senaste halv året pga att den försvann under en ombyggnad men nu är den inlagd igen. Knappen jag pratar om är gilla på facebook, twitter.. osv….. den ni finner under varje inlägg.
Och jag skulle blir jätte glad om ni använde den och gilla och delade inlägg ni gillar och tycker att andra borde se, för det är på det sättet jag kan nå ut med den viktiga informationen jag bär på.
Och tillsammans kan vi göra skillnad och öka kunskapen och ändra negativa attityder om psykiskohälsa och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Tack på förhand! Namnlös

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *