Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Är det dag eller natt? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Är det dag eller natt?

Däckade i två timmar. Jag i sängen, Baby i fåtöljen. Hade släkt alla lampor så hon trodde de va mitt i natten, haha hon blev jätte förvånad när jag kom upp efter bara två timmar och flytta mig till soffan.
Såg ut som tänkte “Men mamma vad gör du vaken mitt i natten” Ligger i soffan och dricker glögg känner mig ännu mer rasslig i bröstet nu  och gör ont i revbenen när jag hostar och nyser.
Och finns inget bra på tvn att kolla på så  kollar på ett avsnitt av How i meet your mother för 5 gången.
dsdsa 1426160_10151990606761998_938729952_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *