Tankar inför morgondagen

Ligger i soffan och mumsar choklad och väntar på att Bron ska börja.
När det är slut ska jag bege mig till sängen för i morgon är det slut på höstlovet.
Men jag ska bara vara i skolan i två timmar för kl 13.20 ska jag vara på sjukhuset, duschad och klar och redo för cystoskopi. På Kallelsen stod det: “duscha eller bada innan besöket”
Men tänk om jag är ett Aspergerbarn och tolkar saker bokstavligt och duschade en vecka innan besöket, för de är ju innan besöket;) Sussie ska bli med och hålla mig i handen  för jag är lite nervös för att de ska köra upp ett stålrör i mitt urinrör men jag har pratat med sköterskorna så har fått klartecken att droga ner mig med lugnande tills jag kommer:P Sen är jag så jävla dum i huvudet så jag sitter och läser på nätet om folk som gjort undersökningen och trodde dom skulle dö efteråt när de kändes som de kissa taggtråd i flera dagar. Undersökningen ska inte göra ont sägs det för man får bedövningsgel men jag är skeptisk då jag har sjukt ont i urinblåsan som krampar hela tiden men vi får väll se hur de går när jag kommer dit helt full på lugnande kanske blir en jätte spännande undersökning haha:D
 

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen