Aspiepower Media

Snart är vi med i tv!

I November förra året så kom UR och följde mig i två dagar.
Nu har vi väntat på det här i nästan exakt ett år, men nu är det riktigt nära! På tisdag kl 19.20 kommer ni att se mig och Baby på tv:)
Så glöm inte att sätta på SVT barnkanalen och kolla på ORKA. Jag har ju redan sett programmet och jag är jätte nöjd med det men ändå är jag jätte förväntansfull, ska bli så spännande och se vad ni tycker sen.
Jag hoppas verkligen att föräldrar med barn över i 10 års ålder och uppåt visar detta för sina barn.
Och alla lärare och andra personer som har en fot inne i skolan ser till att detta visas på just eran skola.
Detta är ett viktigt ämne som vi alla berörs av, MINST ett barn i VARJE KLASS har en NPF diagnos.
Alla träffar vi någon som har en diagnos och kunskapen måste spridas och öka förståelsen. Jag är så himla glad att jag fått möjligheten att få vara med i ORKA och visa upp min diagnos och visa att det faktisk inte behöver vara ett hinder.
Som Sveriges radio skrev förra veckan, jag ser min diagnos som en superkraft.
Och jag önskar att jag kan få andra att se möjligheterna med en diagnos med!   PicMonkey Collage

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *