Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tråkigt att inte orka göra nått… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tråkigt att inte orka göra nått…

Ligger i sängen med värmedynan och ser på tv.
Fast de går ju fan bara skit på tv, när man väll vill se på tv.
Orkar inte koppla in dator och se på film heller.
Börjar bli sjukt tråkigt att inte orka göra nått.
Har fått erbjudande om att få besök men orkar ju inte med de häller.
Vill bara sova typ.
Dock skulle de va jävligt skönt att bada badkar nu, fast jag har ett problem jag har ju inge badkar:P
Funderar på att sätta mig i duschen men då finns risken att jag inte tar mig upp mer.
haha kanske får bli mitt andra samtal till 112 på en vecka
“hej jag har njursten och tar mig inte upp från duschgolvet”:P
Ja de vore nått de:P   hj Se vad blå och fin min hand är efter alla nålstick:(

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *