Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 remissen funnen! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

remissen funnen!

Efter mycket om och men har man hittat min remiss och jag har fått en tid på gyn akuten i morgon kl 14.30. Palla mig ut i ösregnet nyss för att hämta ut mer medicin på apoteket.
Är ca 200 m promenad och nu är jag hemma och har landat i soffan och mår kasst, vill bara spy:/ Ska bädda ner mig i sängen och hoppas att den där super starka antibiotikan hjälper snart. Just nu vill jag bara sova tills jag ska till sjukhuset i morgon och att de då ska vifta med ett magiskt trollspö och att jag ska bli frisk.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *