Bläää

Känns som jag blivit överkörd av ett tåg typ.
När jag kom hem från vårdcentralen så gjorde jag lite skolarbete som jag fick mailat till mig och som måste in innan deadline. Sen däcka jag och vakna upp 4 timmar senare helt groggy.
Fördelen med morfinet är att jag blir så jävla slut så jag somnar, och sover jag så känner jag ju inte smärta. Prata med min lärare i telefon förut och hon tyckte att jag skulle vara hemma i morgon med om har feber och är lika dålig som nu.
Men jag vill ju inte va hemma:(
Jag vill va i skolan och ha kul:(
Känner ju att jag är sjuk hela tiden och måste kämpa på för att inte få för mycket närvaro.
Men hon kanske har rätt, de kanske är bättre att jag är hemma i morgon och vilar  och blir frisk ordentligt till måndag i stället. Och i morgon kommer min man så han och B får pyssla om mig hela helgen;) jkl B tycker dock att de är jätte bra att jag är hemma och är sjuk för då får hon äta gottigheter som saffransbullar;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen