Läkarbesök

Fick en tid på vårdcentralen kl 11.
Som vanligt så jag träffa två läkare.
Eftersom jag har 71323324 sjukdomar på samma gång och äter massa konstiga mediciner så blir läkarna alltid lika osäkra och hämtar sin kollega så han/hon med får kolla på mig. Dom kom iallafall fram till att jag har urinvägsinfektion som är på väg upp till njurarna och ev en sten som gått och grus som kan va kvar, så blir antibiotika och smärtstillande.
En stark kur antibiotika i fem dagar, sen tog de även nått prov för att se om och hur mycket njurarna är påverkade så de skulle höra av sig om några dagar med resultatet. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och försöka bli frisk:(

dffs
Nu ska alla stenar och baciller “suras” bort;) Skärmklipp Läkaren ordinerade faktisk detta som medicin;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen