Jag ser sovrumsgolvet!!!!!

Det har hänt ett under!
Jag ser sovrumsgolvet på första gången på typ en månad;) Jag har ju som jag tidigare berättat en förmåga att “glömma” plocka in kläderna efter att jag tvättat så oftast står de där ett bra tag innan någon lyfter in kläderna i garderoben. Förra helgen sa jag till Henrik att han va tvungen att hjälpa mig att se till så jag började för då hade påsen redan stått där i två veckor.
Vi glömde det men precis innan han skulle åka hem så sa han “nu tar vi och lägger in de där kläderna” men då tyckte jag “äh jag gör det själv sen”
Haha nu har det gått 10 dagar sedan jag sa det och NU har de äntligen kommit på rätt plats;) Även fått bort högen med Hjärnkollsbroschyrer som legat på min byrå i vardagsrummet i typ 6 månader nu:P
Lägenheten blev helt plötsligt så luftig;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen