Aspiepower Media

Kortisonsprutad

De valde att spruta mig med kortison precis som jag hoppades då det är det enda som hjälper i längden.
Blev både vänster fotled och höger handled. Sen är jag öm över varenda muskel och sen fäste i hela kroppen så fick även en ny antiinflammatorisk och smärtstillande medicin då det tydligen var den förra jag hade som gav mig alla fina utslag så jag fick sluta med den:P
Hoppas jag tål den här bättre, för jag har inge lust att se ut som en dalmatiner igen:P Nu blir de vila en stund och sen ska jag ta bussen till Hagfors för att göra skolarbete.
Folk tycker ”åh va skönt för dig att va ledig från skolan i dag”  men jag är inte ledig, jag jobbar hemifrån och jobbar kvällstid i stället för dag tid.
Så jag är ledig nu men sen från klockan 18 så kommer jag sitta och skriva i flera timmar. Och just i dag är det ju bra att jag fick göra så, så jag kunde gå till läkaren men ändå inte komma efter i skolan. Men nu lite vila så jag klarar av kvällen, nackdelen med att få kortisonsprutor är att man får dubbelt så ont som man hade de första 48 timmar efter sprutan innan det vänder, så bara att bita ihop.fdfe
fgrg Min personliga sjuksköterska pysslar om mig;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *