Svar på era frågor!

Egil 1. Du berättar ofta om plågor och sjukdomar, har det varit så hela ditt vuxna liv, eller har det blivit sämre med åren? 2. Hur är journalist utbildningen på Molkom? 3.Hur stora är klasserna? 4.Är det svårt att få en plats på den utbildningen?
5. När du fotar med din system, vad visar ratten på programväljaren? (Minns jag läst att du har en Canon 550) 6. Hur känns det inför en föreläsning, är du mkt nervös, hur/vad gör du för att ev. lätta på det?
svar:
1. Fick mitt första “reumatismsymtom” vid 10 års ålder men de har blivit värre med åren.
Man kan läsa mer om det här 2. Den är toppen, trivs som fisken i vattnet. 3. Vi är 15 st i klassen 4. Tror det va ca 60 sökande från början, ca 20 fick komma på intervju och antagningstest och 15 st blev antagna. 5. Beror på vad jag fotar men mest på M  eller halv manuellt nu för tiden . 6. Nej är inte nervös alls längre. ——————————————————- ♥Josefine | Vart kommer Baby ifrån? 🙂 Alltså vart är han född? Svar:
Baby är en tjej och hon är född och spenderade sina första 11 veckor hos Familjen Bergström i Hornäs utanför Ekshärad.
Egentligen ska ju en katt va hos mamman till 12 veckors ålder, men Baby var en olyckshändelse haha:D Hennes mamma hade nyss fått en kull men smet ut och blev gravid igen men hennes kropp orkade inte med att vara dräktig två gånger på så kort tid så hon fick en infektion och blev väldigt sjuk och förde över infektionen till kattungarna genom mjölken. Så för att mamman skulle få vila upp sig och överleva så togs ungarna i från mamman tidigt. Så vid 11 veckors ålder hade Baby redan vart i från sin mamma ett tag och käkade vanlig mat och gick på låda så hon fick flytta hem till mig lite tidigare:) IMG_5738[5] Baby och hennes mamma när de träffas för första gången på över 3½ år:) ——————————————————- Ställ en fråga och bli länkad du med!
Fegisar får vara anonyma;)
Ingen fråga är en dum fråga!
Svarar på allt!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen