Möten i vackra Dalarna

Kikade runt på nätet och hittade Korstäppans Herrgård som ligger intill Siljans kant.
Dalarna är så vackert, framförallt på sommaren och det finns ju så mycket att hitta på och se där omkring.
Vi va ju i Dalarna över en dag i somras men jag tycker det är lite att bara vara där över en dag för man hinner inte med allt man vill, jag skulle gärna spendera några dagar vid denna underbara herrgård. Det är Leksands äldsta hotell och byggdes i början av förra seklet men och verkar ändå vara fräscht och mysigt och behålla sin gamla charm trots renoveringar. På sin hemsida skriver dem “Ta med picknick och strosa på de vackra och mysiga promenadstigarna eller ta en skidtur. Duka upp picknick i Lusthuset i kvällssolen och titta ut över vackra Siljan ger fullständig sinnesro.” Här kan man spendera både en weekend, ha konferenser, eller fest och bröllop. Det jag tyckte var lite extra kul var att inget hotellrum är det andra likt. Möbler, tapeter, färgval och all annan inredning skiljer rummen åt. Låter det inte underbart?:)
Sen kan man avnjuta en god måltid i restaurang  Joanna med, vars kockar arbetar endast med Nordiska och ekologiska råvaror,  hehe de kan ju inte bli bättre;) Haha och nej jag äger inte restaurangen;) Har ni vart på konferens på en herrgård någon gång?
Enda gången jag bott på en herrgård är förra hösten när vi var på Hjärnkollsutbildningen och hade konferens i Dömle och jag älskade verkligen att bo så där nära naturen och vi bada både bastu och badtunna. Och njöt av god mat samtidigt som vi hade konferens och inspirerande samtal i trevlig miljö.
Och jag skulle gärna ta med mig Henrik till ett sådant ställe och bara så komma bort och får njuta av varandras sällskap under en weekend.
Får kanske bli en weekend till Dalarna framöver:)   Korstäppan_huvudbild Korstappan_rum_2 Korstappan_mat_1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen