Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Fin besök i Molkom – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fin besök i Molkom

Jag brukar sällan gå in i matsalen på eftermiddagsfika, för då servas kakor och skit som jag inte ska äta:P Men av någon anledning gick jag in där i dag, och de fanns nog en mening med det för vem satt då inte där vid ett bord om inte min fina vän Josefine🙂 Jag och Jossa gick i samma klass i gymnasiet och hon gick på skolan förra året men i dag var hon bara där på besök, men vi fick oss en trevlig pratstund.
Vi är båda två människor med många bollar i luften vilket resulterar i att vi ses alldeles för sällan, men när vi väl ses så känns det inte alls som det var ett halv år sedan vi sågs sist:)
Jag_a_jossa_e_snyggast_alskar_dej_bruden Jag och Jossa 2007

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *