Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Värmemadrass inköpt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Värmemadrass inköpt

Vi tog en tur till Välsviken för att kolla läget och handla mat så jag klarar mig under veckan, utan att behöva handla på kryckor:P Va även in på Lidl och köpte en värmemadrass till sängen så nu är min onda kropp lycklig:)
Bara testat den snabbt men älskar den redan, blir inte lika varmt som att ligga under värmefilten så man dör inte av värmeslag men får ändå värme vilken min kropp vill ha:) Nu har älsk precis åkt hemåt och jag har landat i soffan och slappar i väntan på söndags mys till Bron senare i kväll:) fdsff

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *