Trött på smärtan…

Just nu är jag bara väldigt trött på smärtan. Försöker tänka “de blir bättre i morgon” men de blir bara värre och värre.
Får ta och ringa reumatologen i morgon och se vad vi ska hitta på.
Men i morgon ska jag ta min spruta igen så förhoppningsvis vänder det snart.
Annars får de väll spruta mig med kortison igen men frågan är vart de ska börja för har typ inflammationer i varenda sen och muskelfäste i hela kroppen just nu, och bara att börja fingrarna för att skriva detta är smärtsamt.
Ska försöka ta en tur till affären så jag får hjälp att handla så jag klarar mig hela veckan innan älsk ska åka hemåt igen. Funderar på att boka en enkelbiljett till Thailand och komma hem igen lagom till speedwaysäsongen börjar i maj;)
Undra om lärarna går med på att jag har lektioner genom webbcam i Thailand;)
large

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen