Aspiepower Media

Tv-programmet jag ska vara med i….

Jag får många frågor om Tv-programmet jag ska vara med i, så tänkte berätta lite mer om programmet. ORKA är en serie gjord av UR som är riktad till barn 10-13 år (men kan såklart ses av äldre)  Serien tar upp teman som mobbning, dysfunktionella familjer med missbruk och våld, hedersproblematik, psykisk ohälsa och skilsmässa ur barnets perspektiv. I varje program finns en fiktiv karaktär som bär på de olika problemen, och programledarens uppdrag är att ta reda på hur barnet kan få hjälp genom att träffa klasskompisar, lärare, skolsystrar, psykologer och andra som finns i samhället för att hjälpa barn med problem. I varje program får man även se ett personporträtt av en ”riktig person” som har just denna ”problematik”. I säsong 2 som jag är med i så handlar hela serien om Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och jag är alltså personporträttet i Asperger programmet:) Klicka här för att se ett avsnitt från första säsongen som handlar om Ebba som är utfryst, säsong 2 är alltså upplagd på samma sätt:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *