Skolan ska vara för alla…

Jag klarade skolan mot alla odds, ni kan läsa om min skolgång här.
Men tyvärr har inte alla samma tur som mig.
Är sorligt att alla lärare inte har mer kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Jag har mailat varenda skola i hela Värmland + Örebro + varenda folkhögskola i hela Sverige och erbjudit dem att ta del av min föreläsning där jag kan berätta om vad diagnosen innebär för mig och  vad som underlättade för mig i skolan och vad som kunde ha gjorts annorlunda. Men hittills är det bara Molkoms folkhögskola och Segertoropsskolan i Huddinge som vart intresserad av det.
Jag tycker det är lite oroväckande, har tom erbjudit mig att komma gratis till vissa men då har de inte tid.
Varför vill inte skolorna ta emot all information och kunskap de kan få?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen