Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Varmt och skönt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Varmt och skönt

Jag höll på att frysa ihjäl i går kväll sen hittade jag värmefilten som Henrik köpte till mig förra vintern då blev de varmt och skönt och jag har sovit som en liten prinsessa i natt. Vakna än en gång 10 min innan klockan skulle ringa, jag har nog en inbyggd väckarklocka.
Sen fick jag krypa upp ur sängen och in i duschen och ställa mig i kokhett vatten för att försöka få i gång lederna. Jag är i valet och kvalet om jag ska ta kryckorna till skolan eller halta runt och se ut som en skadskjuten älg.
Jag borde ha kryckorna för fötterna skull men då kommer jag istället få mer ont i armarna,händerna och axlarna i stället. Nu säger de på nyheterna att de ska bli snö, jo tack jag känner det!
En en sa min reumatolog att jag och mina leder borde söka jobb på SMHI:P Klockan 9 ska jag först ringa vårdcentralen och boka en tid för på onsdag ska stygnen tas och sen ska jag ringa reumatologen och säga att jag tänker börja med mina sprutor i dag vad han än säger så får vi se om jag får massa utslag igen, men enda sättet att ta reda på det är att testa. Just nu känns livet bara jävligt orättvist, varför måste jag va sjuk eller ha ont någonstans hela jävla tiden? kioå lkm klklk Jag måste hitta en ny plats till min mössor för den jag hade är visst upptagen:D

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *