Okategoriserade

Gå på kryckor med högklackat

Efter mycket om och men kom jag fram till reumatologen efter att stått i kö i 45 minuter.
Ska börja ta sprutorna igen i kväll och sen har jag fått order om att gå på kryckor i minst två veckor, så mycket kroppen tillåter så hälsenan inte går av. Annars ska jag ha fötterna lindade, ha dem i högläge, vila och käka värktabletter och smöra med voltarengel.
Och så skulle jag gå i högklackade skor med haha, ja ni läste rätt jag skulle gå på kryckor i högklackade skor för att ha hälen i en “vilande” vinkel. Dock var de noga med att säga att att inte skulle ha för höga skor så jag trampar snett och bryter foten haha.
De är nog bra att jag har kryckor att stödja mig på för jag kan ju inte gå på klackar:P
]]>

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: