Mindre bra natt…

Klockan är inte ens 6 och jag har frivilligt gått upp och lagt mig i ett varmt bad. Har vart en mindre bra natt bara sovit någon timma. Fått tagit pappas astma medicin för de är tungt att andas och mamma har sovit bredvid mig. Har ont överallt känns som jag har värsta cp influensan men har inge feber:-( Vet inte om de är så att jag har en infektion som gör att hela min kropp lägger av eller om de är alla mediciner de gett mig som gör så jag känner mig förstörd, eller kanske en kombo. Får ta en timma i taget.
Ska till tandläkaren 7 sen med bussen till skolan och vid 9 får jag ringa och försöka få tag så reumatulogen så får vi se vad de gör av mig sen.
Vet att reumatulogen antagligen inte har en ”akuttid” på 2veckor men då får de fan samarbeta med vårdcentralen Per telefon eller nått för jag kan inte ha de så här mer:-(

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen