Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Söndags mys och prickar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Söndags mys och prickar

Vi har kommit till Hagfors.
Ätit pyttipanna och stekt ägg.
Badat skumbad.
Och bara myst. Känner mig inte speciellt pigg, är väldigt påverkad av alla mediciner och vill bara sova. Men det är bara att kämpa på och i morgon får det bli ett nytt försök att få tag på en läkare som kan hjälpa mig och skriva remiss och skicka mig dit jag ska, vart nu det är. De höjde ju dosen med allergitabletter i går och hittills känns det lite bättre men jag vågar inte ta ut segern i förskott, för de brukar bli som värst sent på kvällen. Men det ser fortfarande ut som jag håller på att förvandlas till en dalmatiner.
Och den höga dosen med tabletter gör mig ju i stället helt död.
Känner mig helt avtrubbad och de är flera gånger som jag håller på att säga nått och mitt i meningen har jag glömt vad det egentligen va jag pratade om. Nu blir de film och mys resten av kvällen och försöka somna tidigt för kl 07 i morgon ska jag sitta i tandläkarstolen innan  det är dags att ta bussen till skolan. skummmm dsds

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *