Aspiepower Media

Flugattack

Godmorgon mina vänner!
Blev bara 5 timmars sömn i natt. Är helt galet så så pigg jag blivit sedan de satte ut psykosmedicinen för 1 månad sedan. Klarar mig på 5-6 timmars sömn/natt och går i skolan 9 timmar om dagen (med resor), sover inte ens middag längre ändå är jag inte trött på dagen.
Nu förstår jag varför jag känt mig som en zombie i typ 6 år:P
Börja dagen med att bygga flugfällor, hösten är här och äckelbananflugorna har attackerat mitt hem, men nu attackerar jag tillbaka. Ta en äggkopp häll i vinäger och diskmedel ända upp och ställ ut i hemmet. Flugorna känner lukten av vinäger och blir hungriga och kommer men diskmedlet gör så att det blir ytspänning så när de försöker ställa sig där så sjunker de till botten och pang dör!
Där fick dem för att de attackerar mitt hem de jävlarna.
Haha jag låter ju som värsta mördaren:P
Men jag vill inte ha massa äckliga flugor i mitt hem:)  Untitledddd

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *