Aspiepower Media

En fin dag börjar gå mot sitt slut….

Har vart en lärorik och spännande dag i skolan i dag.
Dagarna går så himla fort och det måste ju betyda att jag verkligen valt rätt och har kul hela tiden så jag glömmer bort tiden:) I morgon fortsätter vi med fotolektioner och när jag slutar vid 16 kommer mamma och plockar upp mig i Molkom och ska stanna hos mig tills på torsdag, för vi ska klippa oss på onsdag:) Har även pratat med sköterskan på reumatologen i telefon i dag så hon skulle prata med min läkare och ringa upp mig under morgondagen så får vi se vad doktor Tommy tycker att vi ska göra åt min allergi. Har haft mindre klåda i dag men kommer mer och mer nu ju längre dagen går, men ska ta en  en snabbdusch och krypa ner i sängen så får vi hoppas att de går lite lättare att somna i kväll:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *