Aspiepower Media

Mys och speedway

Kvällen har bestått av mys i soffan med fröken B medsans vi kolla på semifinalerna i speedway.
Tror jag har feber men har inte orkat kolla för som jag sa förra veckan, de man inte ser finns inte;) Ska snart bege mig till sängen och i morgon har jag eget arbete och ska jobba hemifrån.
Och klockan 7 ska jag upp och slänga in en tvättmaskin för fanns ingen annan tid som passa och måste få bort lite tvätt för det är översvämning i tvättkorgen:P Sen borde ta en omgång med dammsugaren med men vi får se hur de känns i morgon och ta en sak i taget.
För får inte slita ut mej så jag är sjuk så jag inte tar mig till skolan nästa vecka för då har vi gästlärare i foto och alla måste vara med. Ne dags att ta med sig fröken lurv och bege sig till sängen:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *