Min hjärna fungerar som google…

Nu har jag kommit hem från skolan och bäddat ner mig i soffan med fröken B och äter vindruvor:) De löste sig med uppgiften förut, med lite extra stöd var jag i gång och nu är halva berättelsen skriven och ska göra klart resten i morgon när vi har eget arbete och jag ska arbeta hemifrån. Jag tyckte läraren på skolan A-kurs som hjälpte oss beskrev det hela väldigt bra: Tänk er att ni ska söka en sak på Google men ni hittar det inte för ni har för få sökord så ni behöver mer sökord för att hitta informationen.
Så var de för mig, min hjärna är Google och jag hade för få sökord för att hitta fantasin för att få ihop berättelsen.
Så bara jag fick mina “sökord” så fick jag ihop berättelsen:)
sökord

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen