Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Oväntat besök – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Oväntat besök

Blev väckt av att Adde ringde och tyckte att han skulle komma upp till Karlstad och hälsa på.
Nu är det mer än 14 månader sedan vi gjorde slut och sågs senast men vi har hela tiden hållit kontakten och vart vänner.
Men nu har mr spontan kommit på att att han ska åka motorcykel 23 mil enkel väg för att bjuda mig på lunch:P Har bara 37,5 i feber men känner mig fortfarande förskylld men ska bli skönt att få komma ut och få lite frisk luft i näsan för i morgon ska jag till skolan igen för tänker inte vara sjuk mer!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *