Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Speedway och Skilda världar hela dagen lång – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Speedway och Skilda världar hela dagen lång

Har bara legat i soffan och varat speedway med Skilda världar hela dagen.
Har bara några avsnitt kvar så har jag sett hela säsong 11 och då måste jag vänta i flera månader på att de ska släppa nästa säsong, hur ska jag överleva?
Och snart är speedwaysäsongen över för det här året med.
Vad ska jag nu slösa bort min tid på? Har fortfarande feber och ena stunden fryser jag och nästa stund håller jag på att svettas ihjäl.
Men ska snart bege mig till sängen och försöka sova mig frisk, om jag nu kan slita mig från skilda världar vill säga;) Untitled

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *