Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 De Dejtbara – Aspiepower Media
Aspiepower Media

De Dejtbara

I höstats ringde ett tv-bolag till mig flera gånger och tjata om att jag skulle vara med i deras program, de skulle följa funktionshindrade som dejtade. Jag var aldrig intresserad av att vara med men jag var nyfiken på vad de höll på med så ställde massa frågor. Min bild av de hela var att de skulle samla i hop massa personer som har svårt med sociala kontakter och utsätta dem för just detta och sen skratta åt dem, det var helt enkelt så de kändes och inte att de skulle hjälpa en person med svårigheter att hitta kärleken. Och att det från början tänkte döpa programmet till just “de odejtbara” bekräftar ju bara mina tankar Nu ska ju iallafall programmet börja sändas och det har fått massa av negativ kritik.
Jag tycker bara det här är sjukt vidrigt.
Vem kan säga att en person är odejtbar?
Alla människor är unika och de betyder ju inte att bara för man har en diagnos så är man odejtbar, hur många människor utan diagnos lever inte ensamma Vad tycker ni om detta?
Skulle ni ställa upp i ett sådant här program?
Tror ni att kanal 5 verkligen vill hjälpa dessa personer?
ffewf.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *