Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Blog Awards 2013 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Blog Awards 2013

skulle bli sjukt glad om ni ville nominera mig till Blog Awards 2013!
Om jag blev årets bloggstar så skulle jag få chansen att sprida den viktiga informationen jag bär på till fler, vi måste våga prata om sånt här för att kunna ändra attityden för Psykiskohälsa / Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar i samhället. Klicka på bilden nedan och tipsa om www.domkallarmighannes.com Tack på förhand <3 sarah_tjulander_blogstar

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *